Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
Egonyolc
üzenetére
Én kb délelőtt 10 körül léptem be ma 'szabin vagyok' és azóta ki se mertem kilépni.
Inkább otthagytam kari választón amíg letudtam napi testmozgást meg ebédet.
'este viszont kénytelen leszek sorban állni megint mert később délután kapcsolom le gépet'Még az a szerencse, hogy ha bejut az ember Lag legalább nincs.
Ja igen, nektek sikerült az elképzelt kari nevet felhasználni?
Csak mert az enyémet amit már vagy 2010-11 óta használok elvitték mire beléptem tegnap.
Fura mert nem túl átlagos neveket használok, egy régebbi fantasy könyvből használok párat de ezek szerint más is olvasta.
'volt persze alternatívám csak hát na'
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
'este viszont kénytelen leszek sorban állni megint mert később délután kapcsolom le gépet'
'volt persze alternatívám csak hát na'