Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Ja este én is láttam csak nem szeretek telefonról posztolni de köszi, hogy belinkelted ide.
Asszem kell 1-2 dolgot törölni játék SSD-ről még időben, melóban szabi már kivéve. 'itthon melózok de azért szóltam előre biztos ami biztos alapon'
Mivel soloban fogok játszani egy jó ideig igazából mind 1 melyik szerveren kezdem, majd akkor ott eldöntöm melyik lesz.
Sztem évek óta nem volt ekkora kockulás amit ez miatt fogok csinálni abban a 3 napban amit a founder pack ad.'szeretném legalább a játék első felében elkerülni a tömegnyomort mielőtt pénteken nyitnak'
Mind a 2 jó választás sztem, Zerker elvileg egyik top tier kari a játékban akárhol nézel utána illetve supportnak is mindig örülnek ha van.
Lesz majd női zerker is később, engem talán majd az fog érdekelni. -
Daelion
őstag
Nagyon helyes, eddig ugye a 'placeholder' megjelenés Steam lapján március vége fele lett volna.
Akkor meg engem érdekelni fog a Tiny Tina's Wonderland is azt így legalább nincs ütközés.Addig meg talán eldöntöm, hogy Blade vagy Sorc legyen e az első main kari.
'altozni csak később szoktam ilyen játékokban'
-
Daelion
őstag
Na már töltöm is, nyáron vettem silver founder packot. 'akkor még nem volt bronze'
Most így nem ismerte fel de vissza mentem oldalra és újra rámentem, hogy jelentkezést a bétára+ vissza léptem Steamre és már ott is volt Technical beta.Azért az érdekes, hogy a mostani napra kész orosz verzió a gépemen alig van 50+ giga.
-
Daelion
őstag
Hát ennek nem örülök bár lehet, hogy jobb mintha kiadták volna tudva hogy még vannak vele gondok.
De legalább a beta dátumot sikerül kibökni végre.No mind 1 így is kezdtem már azon agyalni, hogy fog beleférni még pár játék mielőtt megjelenik azt így marad több időm azokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest