Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz radi8tor #295803 üzenetére
Rossz nyelvek azt mondják Széchenyi hihetetlen sebességgel képes elvakítani a vizsgabiztost aki így meg meg feledkezik bizonyos részletekről.
Imádom ezt a felesleges szőrözést.... nekem egy hete motoron a ABE minősített Givi konzol és doboz készletbe kötöttek bele.... majd az ABE láttán megnyugodtak viszont a gyári bukócsövön ment a hiszti végképp, a szép arról a csőről amiről már papír sincs 97-es évjárat révén. Pedig láthatóan nem kisipari CO hegeszts de még csak nem is szakember kezemunkája hanem láthatón gyári.
Csak azért engedtek át mert a bukókeret nélkül nem is rögzíthető a blokkom.
(Annyival hosszabb a menetnélküli része mind 3 blokktartó tengelynek, hogy a csavarok csak úgy tuják összehúzni a vázzal a blokkot ha ott van a bukókeret. ~25 éve meg sem lazítóták tippre. )tboldi szeretnéd látni ilyen vékony érpáron milyen áramot küld át egy két szervómotor gyártó? Lehet leülnél...Irtech / robottechen anno és is lehidaltam mikor meghallottam a 5-8 ampereket.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
tboldi
nagyúr
válasz radi8tor #295803 üzenetére
Én is elgondolkodtam a Lancia pótféklámpáján, hogy nem 1,2 W-os T5 izzókat veszek bele, hanem 2 W-osokat, de nem tudom, elbírna-e majdnem 2x annyi ampert a “vezeték” (= a két párhuzamos, rettentő vékony rézléc, amik közé van szorítva a 8 db rizsszemizzó) így inkább maradt a kisebb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest