- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
válasz
janos666 #20907 üzenetére
Nekem elosszor banyaszattal indult a dolog majd mikor sajat börömön tapasztaltam,hogy par honap alatt elavultak az eszkozeim es kb. nyereseges sose leszek jo ha behozza az arat azota inkabb "vasarolok" es "kereskedek" majd "felreteszek". Banyaszni is regi (78xx radeon) VGA-kkal banyaszok az azokbol bejovo osszeg elhanyagolhato, inkabb csak hobbibol meg azert mert erdekel maga az egesz tema. Neha vadi uj coinokbol bezsakolok 1 adagot varva a csodat.
Viszont banyaszok BTC-t is regi celhardverrel es mar vagy 2 eve ugyanannyit banyaszik (naponta ~100000 satoshi) ezt nem ertem igazan miert mert ha joltudom a diff. novekedesevel a kitermelt coin mennyisegnek is csokkennie kene. Igaz a gyarto pooljaban banyaszom es lehet maskepp tortenik az elosztas, nemtudom. Mindenesetre mar hagyom,hogy kilehelje a lelket a HW. mert eladni sem erdemes mar annyira keveset er. Huvos klima miatt a hutessel sem kell aggodnom es mivel sok a vizi eromu a kornyeken az elektromos aram "szinte" ingyen van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest