Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• B@ldrick

aktív tag

Sziasztok,
    Nemrég tettem fel - rengeteg disztro kipróbálása után - az LMDE-Cinnamon 32bites-t 686-pae kernellel a 2magos cpuhoz és eddig nagyon szimpatikus, szép, stabil rendszer, azért lenne pár kérdésem hátha még jobbá lehetne tenni:
    1. Cinnamon-ban hogy tudnám a mate kurzortémat ráerőltetni, hiába van beállítva, dmz-t használja, MATE-ben megjegyzi
    2. Ati4870 HD video gyorsításhoz fel kéne tenni az fglrx drivert gondolom, csak a maya-t szétbarmolta, ti hogy oldjátok ezt meg vagy melyik csomagokat kellene felrakni synapticból ami nem okoz problémákat
    3. wifi link quality 65, óra mellett 90 ez W7-el 90-100, windriverrel jobb lenne?
    4. beányazott youtube flash videon operával nem lehet átgörgetni, másik gépen kiegek nélkül meg jó, de letiltottam mind az sem segített
    5. éjjel bekapcsolt már 2x a gép ha linuxból állítom le, winnél nem, biosban most kikapcsoltam a ringet, pme-t, kiváncsi vagyok azután is felébreszti-e valami
    6. local time-ot hogy lehetne beállítani, hogy a win ne -2 órát mutasson
    7. FF fejléc eltüntetése mint a win verzióban
    8. Opera görgetés megnövelése az alap 3 sorról, mert nekem nagyon lassú így
    9. alap alkalmazások beállítást nem veszi figyelembe, totemet ezért leszedtem és cajába bepipáltam mivel nyissa meg a fájlokat
    10. melyik commander tud fájl társítást, gnomeban nem találtam
    11. MATE-ben a gonome kompozit mód bugzik: nincs tálca árnyék, mintmenü elsőre nem jelenik meg, viszont kell a dockyhoz és szebbek úgy az ablakok

Egyelőre ennyi :) Mikor jön az update5? Köszi

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés