- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
qwertly #11612 üzenetére
Szia!
Van az egyszerű módszer és van a GUI-s, ez is egyszerű persze.
Shutdown or Restart Ubuntu Using Linux Command Line [Beginner’s Tip]
(#11613) zizidor
Vannak azért olyan helyzetek, amikor hasznos a verzió frissítése, például a megjelenítéssel kapcsolatok driverek tipikusan ilyenek, a mesa és xorg, utóbbi ha jól emlékszem, jórészt csak verzióváltással lesz újabb. Ez és ami vele jön, még akkor is hozhat pozitív változást, ha amúgy működött minden az addigi verzión.
-
-
sonar
addikt
válasz
qwertly #9871 üzenetére
Talán legegészségesebb lenne ha a böngészők alapban inkognitó módban indulnának. (parancsikon módositása)
Illetve én csak scripteléssel tudom ezt elképzelni.
GUI-tól függően általában login után lehet scriptet meghívni. Én csinálnék egy mentést a szűz állapotról (~.mozilla/firefox) és loginnál felülrinám.
Vagy ezt lekéne próbálni, hogy elvenni az irási jogosultágot (és az ownert is elvenném tőle, hogy a guest ne is tudjon jogosultságot állitani) a ~.mozilla/firefox -ról. Hogy mit szól hozzá a firefox az jó kérdés. -
Dhampir
félisten
válasz
qwertly #4204 üzenetére
Nem tudom hirtelenjében, hogy a Mintben alapból milyen állapotjelző található, de sima Ubuntu alatt a System Load Indicator és a Htop programokat használom (előbbi jól láthatóan beépül az Unity menüben).
Ebben a többiek tanácsa jobb lesz.
(#4208) ubyegon2
A 18-as még számomra is csak misztikum.
-
Dhampir
félisten
válasz
qwertly #4202 üzenetére
Nézd meg, hogy elérhető-e rá Windows 7 téma. Régebben az XFCE kinézetét szinte teljesen át lehetett varázsolni Windows-szerűvé, de a mostani Xfce Start menüje kicsit talán hajaz a Windowsra, vagy ott van még a Cinnamon.
Talán a PDF Editor jó lehet.
A PlayOnLinux az Office 2010-ig képes telepíteni az eredeti Windows Office-t, akkor nem kellene szenvedni a Libre Office alatti Windowsos fájlszerkesztésekkel.
CD-DVD katalogizálásra nem tudok javaslatot, mert nem vagyok benne járatos, de a többiek biztosan segítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest