- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasersailing
senior tag
-
-
SATA_boy
csendes tag
válasz
Blabcsi #2888 üzenetére
A ChaletOS-szel ([link]) való ismerkedésem során találkoztam a Great Little Radio Player nevű programmal, amit a ChaletOS fejlesztője készített:
[link]Ezen program használatával hozzá tudtam adni kedvenc internetes rádiómat az amúgy is rengeteg netes rádióadást tartalmazó listához. Tégy vele egy próbát, hátha ilyesmire gondoltál (az is tetszik benne hogy a tálcán csak egy kis, zsebrádió alakú ikonnyi helyet foglal).
-
Bohus
aktív tag
válasz
Blabcsi #2888 üzenetére
Nincs külön internetrádióm, MP3 lejátszásra az Audacious-t használom, a Net Radio csatornák külön fülre vannak gyűjtve. Maga az Audacious tiszta, sallangmentes felületet ad (Amarok és hasonlók nekem nem jöttek be ). Nem szaggat, persze ez az adott csatorna stream szerverén is múlhat.
-
válasz
Blabcsi #2840 üzenetére
Mondjuk Face-t pont nem használok, lehet ezért nem jelentkezik nálam
, bár más is használja a gép(ek)et, akik viszont igen, de ők sem panaszkodtak ilyesmire, de most random oldalakon próbálgattam a dolgot de nem tapasztaltam anomáliát. Esetleg ha máshol is jelentkezik? Vagy próbáld meg FF-al.
-
-
-
válasz
Blabcsi #2826 üzenetére
Nem tudom mennyire segítség, de mint képmanagelő Picasa a tárolóban megtalálható (igaz csak 3.0-ás verzió és nem is lesz újabb), alternatívának Shotwell-t mondta a gugli (szintén a tárolóban), de hogy ez a google+ fiókkal tud-e szinkronizálni jó kérdés (ki kell próbálni, nekem csak Ristretto-val, Viewnoirral van tapasztalatom, de azok nagyon kis egyszerűek/gyorsak, Picasat egyszer-kétszer próbáltam, de az nekem már túlságosan bloatware), ilyen általános szinkronizációs progi pedig a Conduit (szintén tárolós), felhős adattárolásra meg Dropbox a tárolóból vagy Copy ppa-ból telepíthető.
-
vonalzoo
csendes tag
válasz
Blabcsi #2753 üzenetére
Vagy pl. a HD Sentinel
-
-
-
-
-
-
válasz
Blabcsi #2710 üzenetére
A hibernálás kik apcsolására van egy terminal parancs:
sudo mv -v /etc/polkit-1/localauthority/50-local.d/com.ubuntu.enable-hibernate.pkla /
visszakapcsolásra is:
sudo mv -v /com.ubuntu.enable-hibernate.pkla /etc/polkit-1/localauthority/50-local.d
forrásA többi kérdésre is megtalálhatod a választ, ha átolvasod ezt a fenti remek site- ot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged