- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
válasz
petersonal #5406 üzenetére
Nem a htop a mérvadó. Nem igazán értem hogyan informál a htop, de itt is volt rá példa, hogy nem lehet értelmezni soronként összeadva a memóriahasználatot, mert jóval többre adódna, mint ami a gépben van (illetve a htop első sorában látható aggregált érték). Sztem semmi gond nincs nálad.
-
Bohus
aktív tag
válasz
petersonal #5404 üzenetére
Biztos, hogy több szálon fut? Több PID-et ad vissza a "pgrep transmission-daemon"?
Nagyon népszerű a transmission, de én qbittorrent-et használok. -
lev258
veterán
válasz
petersonal #5276 üzenetére
Ha sudo-val indít az ember grafikus programot, az tud olyan változtatást előidézni lényeges fájlokban, ami után nem fogsz tudni bejelentkezni. Függetlenül attól, te mely konkrét fájlhoz nyúltál hozzá.
-
lev258
veterán
válasz
petersonal #5274 üzenetére
Egy dologra figyelj!
sudo gedit-ezt tilos használni
gksu gedit-ez a jó -
lev258
veterán
válasz
petersonal #5272 üzenetére
Én ezt követném: [link]
-
válasz
petersonal #4982 üzenetére
Semmi gond nincs ezzel, csak széttöredezik a thread és követhetelenek lesznek az esetleges válaszok, megoldások, ha több helyen teszed fel a kérdést.
Az is előfordulhat, hogy valaki utánajár a megoldásnak, beírja és közben máshol már megválaszolták!
-
válasz
petersonal #4975 üzenetére
Itt a kezdő topikban már elindítottad ugyanezt, akkor maradjon is ott, ne rakd be mindenhová, mert nem kapsz választ azonnal valahol! Azt a topikot eleve többen látogatják!
ráadásul:
Colomb2 ft javasolta a haladó topikot, de oda meg nem írtad be! -
gilfoyle
őstag
válasz
petersonal #4975 üzenetére
755 nem jó?
-
fradi81
veterán
válasz
petersonal #561 üzenetére
wine-t nem igazán vágom, de ha fájlkezelőben jobb klikk az exe-re és futtatás wine-al, úgy nem megy?
-
fradi81
veterán
válasz
petersonal #559 üzenetére
Elképzelhető hogy csak olyat lehet csinálni mint amilyen a rendszered, most ugrott be egyszer én is jártam hasonló cipőben, 32 bitre is megakartam egy programot csinálni és mondták egy fórumon hogy nem fog menni. Szóval lehet egyszerűbb lesz akkor felrakni egy 32 bites rendszert, egyébként sincs semmi előnyöd a 64 bit-esből mert biztos vagyok benne hogy nem használsz olyan nagy számításigényű 3D tervező programokat amik igényelnék a 64bites processzort
-
fradi81
veterán
válasz
petersonal #557 üzenetére
Gondolom 64 bites a rendszered és a 32 bites development cuccokat kéne felrakni előbb hogy ez rendben lefusson.Hogy melyek ezek? google.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest