Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekzol
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Igazából feleségem használta már a Linux Mint-et a netbookomon és nem volt vele problémája. Amíg a szakdolgozatát írta akkor ragaszkodott néhány programhoz (pl. MS Office), addig nem akartam kockáztatni (tudom van Wine, de akkor is) de most már szabad az út. Mondjuk az IrfanView nekem is nagy kedvencem, az XnView-t nem tudom meddig fog tartani megszokni (vagy IrfanV & Wine).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung kuponkunyeráló
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Robotporszívók
- Egér probléma
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon