- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekzol
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Igazából feleségem használta már a Linux Mint-et a netbookomon és nem volt vele problémája. Amíg a szakdolgozatát írta akkor ragaszkodott néhány programhoz (pl. MS Office), addig nem akartam kockáztatni (tudom van Wine, de akkor is) de most már szabad az út. Mondjuk az IrfanView nekem is nagy kedvencem, az XnView-t nem tudom meddig fog tartani megszokni (vagy IrfanV & Wine).
-
szekzol
tag
Sziasztok,
Foglalkoztat egy ideje, hogy a netbookom után az itthoni közösen használt laptopunkra (TP T410) is feltegyem Win7 helyett a Mint Mate-t. Szerintetek, ha a jelenlegi D partíciót NTFS-en hagyom akkor látom-e nagy hátrányát neki? Adat partícióként lenne használva, tele van filmekkel és a torrent is erre megy. A sebességtől és a töredezettségtől tartok...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen egeret válasszak?
- Elden Ring
- Gyúrósok ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Gumi és felni topik
- Gothic Remake - Fókuszban a játék világa
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Rowon