- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fradi81 #1982 üzenetére
Nem értem, miért sértődsz meg, mivel egy tárgyilagos összehasonlítás volna a célunk!
Mi a gond azzal, hogy beraktam ide a Cinnamon hasonló beállítási opcióját?
A fórumtárs kérdése az volt, ki melyiket ajánlaná! Én nem azt mondtam, hogy a Cinnamon jobb, csak azt, hogy bőven elég beállítási opció van a Cinnamonban is egy átlagfelhasználónak. Annál bőven több beállítási lehetőség van, mint amit azok gondolnak, akik nem annyira ismerik!
Ettől még a KDE jóval részletesebb beállítási lehetőségekkel bír, ez nyílvánvaló, de mint írod, ez az esetek nagy részében feleslegesnek bizonyul:
"De alap használat esetén ezek elő sem jönnek így nem is hiányoznak."Fenti mondatod alapján akár Cinnamont is rakhat fel egy kezdő, bőven elég lesz neki, arról nem is beszélve, hogy jóval egyszerűbb beállítgatni, mint a KDE- t!
Arról most nem is ejtünk szót, hogy mennyi erőforrást használ egyik és a másik! Akár erre is ki lehetne térni, mert ez is egyértelműen a Cinnamon mellett szól!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest