- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
DarthSun
üzenetére
...szerencsés vagy? Vagy én erősen nem az ;-)
Most pl. megjöttem, leültem a gép elé, és egy 4k felbontású, 100%-ra méretezett bejelentkező képernyő fogadott. Ilyet eddig nem csinált... A bejelentkező képernyőt tudtommal úgy lehet "méretezni", hogy bekapcsolom a beállításainál a HiDPI támogatást (alapban auto-n van, és minden apró) Megnéztem bejelentkezés után, be van kapcsolva (telepítés után mindig bekapcsolom, mert 24"-on 4k-ban azért szemüveg kell mindenhez). Kijelentkeztem - akkor meg már jó volt a méret. Szuper.
Egyébként a Nemo ismét magyar lett úgy, hogy nem csináltam semmit (csak a frissítésre kattintok amikor jelzi, hogy van frissítés, de meg sem nézem, hogy mi az)
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Nálad az lehet a titok, hogy friss telepítést használsz, Vasti74 kolléga meg egy oda-vissza upgrade-elt rendszert, nyilván különböző kiegészítők ilyenkor megvadulnak. Kb ilyesmi lehet, mint amit minap is említettem másik topikban neked.
Szóval ha a 22.2 - to 22.3 upgrade működne is, a visszafelé downgrade kiegészítői már nyilván nem fognak, mivel ezek sok más egyébbel együtt, nem a Mint alaprendszer és saját tárolós csomagjai, hanem külsős csomagok. Persze nem akarom bactatni ilyenekkel a kollégát, hiszen mégiscsak ő Linuxozik 30 éve, csak tudja ezeket az alapvetéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon