Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
inf3rno #14094 üzenetére
Én simán mikrokerneleznék, ha lenne rá lehetőség
Én is, ha azt szeretném, hogy maradék hajszálaim is világgá meneküljenek! Ja meg, ha picit is értenék hozzá.
Nekem anno az is komoly kihívás volt, hogy egy nyamvadt processor nocst opciót kell kernel paraméterként használnom bootkor, hogy a kétmagvas proci ne csak egyetlen magot használjon....nem épp ma volt, de szívtam szegény Toshiba Satellite notimmal rendesen!
(#14095) Alcsi69
Sejtettem, hogy van affinításod ilyesmikhez, mert ha normál home user kezdő lennél, hamar visszaírtál volna, hogy ne szórakozzak ezekkel a linkekkel! Mondjuk én se értek belőlük szinte semmit, mindössze megtalálni tudom az ilyen okosságokat. Ez a látóasszony effekt nálam!
A VMD az a 'Volume Management Device', meglestem most.
No és szerencsére nem is minden BIOS-ban ilyen néven szerepel!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Futás, futópályák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest