- eBay segítség kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
inf3rno #14094 üzenetére
Én simán mikrokerneleznék, ha lenne rá lehetőség
Én is, ha azt szeretném, hogy maradék hajszálaim is világgá meneküljenek! Ja meg, ha picit is értenék hozzá.
Nekem anno az is komoly kihívás volt, hogy egy nyamvadt processor nocst opciót kell kernel paraméterként használnom bootkor, hogy a kétmagvas proci ne csak egyetlen magot használjon....nem épp ma volt, de szívtam szegény Toshiba Satellite notimmal rendesen!
(#14095) Alcsi69
Sejtettem, hogy van affinításod ilyesmikhez, mert ha normál home user kezdő lennél, hamar visszaírtál volna, hogy ne szórakozzak ezekkel a linkekkel! Mondjuk én se értek belőlük szinte semmit, mindössze megtalálni tudom az ilyen okosságokat. Ez a látóasszony effekt nálam!
A VMD az a 'Volume Management Device', meglestem most.
No és szerencsére nem is minden BIOS-ban ilyen néven szerepel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest