- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
IDE csatolós Seagate....
Nem is mondtam, hogy nem létezik ilyen, de igen ritka, mármint a MBR kampeca! A GPT backup corruption meg főleg akkor van, ha valaki ügyesen már egy használt vinyót konvertál és nincs tisztában vele, hogy a meghajtó végén kéne x méretű hely a GPT-nek. Bár nem ismerem a GPT-t, valami tároló HDD van arra sémázva talán, de nincs rajta rendszer.
Seagate HDD nálam is kampeca lett ammo, míg ugyanabban a gépben a WD Black túlélte a zűrt, két 10 év körüli WD Black-em van, ami él és virul...igaz pár éve nem használom őket...
-
inf3rno
nagyúr
Mikrofonra kell tenni, aztán dobosnak még jó egy zenekarba.
Seagate Barracuda volt nálam is, aminél valami olyan firmware hiba volt, hogy beütött, és azóta el sem indult, aztán 5 év múlva USB - Tx/Rx átalakítóval valami csoda módszerrel megmókoltam, és akkor már kerregve indult az egész. Az állásban ment tönkre. Az volt az utolsó, hogy Seagate terméket vettem.
-
K0zm0
aktív tag
Nem tudom én vagyok-e ilyen szerencsétlen, de nálam döglenek a Seagate-k. Amennyi gépem volt, ahány HDD-vel, ha bedöglött tuti az volt. Most is van azt hiszem 2, de már szektorhibásak. A 10 éves WD meg vígan üzemel egy szó nélkül. (Megjegyzem, nem tartok semmi fontosat rajta, így ha kifingana, akkor hadd menjen.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest