- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
K0zm0
aktív tag
válasz
gregory91 #12918 üzenetére
"Én azt nem értem hogy valaki irtózik az desktop linuxtól,akkor az androidról miért nem? Pedig mindkettő ugyanaz."
Ahogy én észrevettem a kulcsszó a mondatban az a szó, hogy: Linux. Mikor migráltam Mintre és melóban beszélgetni kezdtünk róla mindenki úgy nézett rám, mint egy ufóra. Valószínűleg még mindig az él az emberek tudatában, hogy az egy elvont bonyolult valami, folyton írogatni kell terminálban, nincsenek rá programok, stb...
Az Androiddal kapcsolatban pedig azzal magyarázható, hogy elterjedt. A desktoppal ellentétben kényelmesebb, mert nagyon elb*szni nem tudnak benne semmit. (Nem mondom, hogy nem lehet, mert találkoztam cifra dolgokkal amiket behoztak.)
"De ha ismerkedni akar akkor kutathat többet is."És itt van a kutya elásva! Egyszerűen lusták az emberek és kompromisszumot kötnek. Legy a termék "out of the box", lehessen 5 perc alatt megtanulni, ne kelljen utánanézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- LEGO klub
- Steam Deck
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autószerelők, autószerelés
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest