Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Na, fene, ubyegon, mint korai adopter, beta használó. Ha így folytatod, rollingon kötsz ki a végén, ha majd egyszer rájössz, hogy Cinmanó meg a szokásos témáid, programjaid azokra is simán feltehetők

Azt viszont nem értem, hogy DTS-t
1) miért feltétlenül csak AC3-ra jó konvertálni, AAC, Ogg, FLAC, mp3, whatever miért nem jó, modern videókonténerek, mint az mkv ezeket is megeszik, az aac, mp3 sávokat a régiek is.
2) miért kell ehhez Selene, az FFmpeg/Handbrake miért nem jó?
ffmpeg -i bemenet -acodec ac3 -b:a bitráta_kbps_ban kimenet.ac3 -
K0zm0
aktív tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Semmi speciálisabb programot nem futtatok Tricia alatt. (Az egyetlen amit manuálisan adtam a repo-kezelőbe az a Brave browser.) A többi (pl. qBit, Clementine, stb.) az mind a hivatalos repoból van.
Na, akkor valamelyest megnyugodtam.
Ha valamit egyszer alaposan felkonfigurálok, a hajam égnek áll ha mégegyszer neki kell ülni valami miatt! (Tudom, szörnyű vagyok, de utálok valamit kétszer megcsinálni, ezért is érdekelt a TS használata.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha valamit egyszer alaposan felkonfigurálok, a hajam égnek áll ha mégegyszer neki kell ülni valami miatt! (Tudom, szörnyű vagyok, de utálok valamit kétszer megcsinálni, ezért is érdekelt a TS használata.
)
Rowon