- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2 #12484 üzenetére
Na, fene, ubyegon, mint korai adopter, beta használó. Ha így folytatod, rollingon kötsz ki a végén, ha majd egyszer rájössz, hogy Cinmanó meg a szokásos témáid, programjaid azokra is simán feltehetők
Azt viszont nem értem, hogy DTS-t
1) miért feltétlenül csak AC3-ra jó konvertálni, AAC, Ogg, FLAC, mp3, whatever miért nem jó, modern videókonténerek, mint az mkv ezeket is megeszik, az aac, mp3 sávokat a régiek is.
2) miért kell ehhez Selene, az FFmpeg/Handbrake miért nem jó?
ffmpeg -i bemenet -acodec ac3 -b:a bitráta_kbps_ban kimenet.ac3 -
K0zm0
aktív tag
válasz
ubyegon2 #12484 üzenetére
Semmi speciálisabb programot nem futtatok Tricia alatt. (Az egyetlen amit manuálisan adtam a repo-kezelőbe az a Brave browser.) A többi (pl. qBit, Clementine, stb.) az mind a hivatalos repoból van.
Na, akkor valamelyest megnyugodtam.Ha valamit egyszer alaposan felkonfigurálok, a hajam égnek áll ha mégegyszer neki kell ülni valami miatt! (Tudom, szörnyű vagyok, de utálok valamit kétszer megcsinálni, ezért is érdekelt a TS használata.
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tippmix
- BestBuy ruhás topik
- OLED monitor topic
- India és az AI a McDonald's jövője?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest