- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2 #12484 üzenetére
Na, fene, ubyegon, mint korai adopter, beta használó. Ha így folytatod, rollingon kötsz ki a végén, ha majd egyszer rájössz, hogy Cinmanó meg a szokásos témáid, programjaid azokra is simán feltehetők
Azt viszont nem értem, hogy DTS-t
1) miért feltétlenül csak AC3-ra jó konvertálni, AAC, Ogg, FLAC, mp3, whatever miért nem jó, modern videókonténerek, mint az mkv ezeket is megeszik, az aac, mp3 sávokat a régiek is.
2) miért kell ehhez Selene, az FFmpeg/Handbrake miért nem jó?
ffmpeg -i bemenet -acodec ac3 -b:a bitráta_kbps_ban kimenet.ac3 -
K0zm0
aktív tag
válasz
ubyegon2 #12484 üzenetére
Semmi speciálisabb programot nem futtatok Tricia alatt. (Az egyetlen amit manuálisan adtam a repo-kezelőbe az a Brave browser.) A többi (pl. qBit, Clementine, stb.) az mind a hivatalos repoból van.
Na, akkor valamelyest megnyugodtam.Ha valamit egyszer alaposan felkonfigurálok, a hajam égnek áll ha mégegyszer neki kell ülni valami miatt! (Tudom, szörnyű vagyok, de utálok valamit kétszer megcsinálni, ezért is érdekelt a TS használata.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest