- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
growler #11555 üzenetére
Egyszer felraktam kíváncsiságból ezt az SHA ellenőrző kiegészítőt a Nemo-ba, de 6 év alatt azon a próbán kívül egyetlen iso-t nem ellenőriztem, de nem is volt gond egyikkel sem. Ezeke a ittmindenfennvan letöltő oldalakat nem szeretem.
De így is úgy is ugyanoda jutunk, legfeljebb Te több iso-t töltesz le!
Nekem ezektől az új Ubuntuktól elment a kedvem, mert legutóbb ahányszor felraktam a notebookra, reboot után mindig fejjel lefelé jelent meg az asztal, ez herélt Gnome-nál nekem komoly kihívás volt, mivel alapból nem ismerem, így repüljpáva lett.
Közben lecsorgott az iso és találtam is kóbor 50GB-ot az SSD-n, így a HP 8570p látja először az új Mint Cinnamont. Nemrég még a jó kis atomstabil Maya 32bit égett DVD-re, hogy telik az idő.
(remélem jól írtam fejből, hogy Maya volt a Mint 13)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged