- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Klaus Duran: 2025 dude
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
scabiosa82 #10283 üzenetére
Nem lenne amúgy elvetemült ötlet először megnézni a disztrót saját, már telepített alkalmazásait? Minden alapdologra van fenn program.
Ha már Kate még YouTube-os pali, megnézted már az általam folyamatosan emlegetett Xed szövegszerkesztő programot?
Linux Mind Zoli a videón KDE disztrót használt szerintem, de ezt nem is titkolta egy percig sem.
Ha neked Cinnamonos disztród van, miért nem a Mint Cinnamon videóit nézegeted? Ezt most komolyan nem értem. Egész informatív az a videó is, ahhoz képest, hogy nem ismeri azt a DE-t.
No meg itt van mindjárt a Témaösszefoglaló.....te abban sem találsz semmit. Értem.
A KDE qt alapú programokat használ, emiatt hoz magával sok mindent, ha egy gtk alapú asztali felületre telepíted.
Benéztél már a Cinnamon inditómenüjébe? Meglepő kategóriák vannak benne.😉 -
lev258
veterán
válasz
scabiosa82 #10283 üzenetére
Ez most így elég tág, de a KDE-s cuccok jellemzően K-val kezdődnek.
De én eddig nem sűrűn futottam bele olyanba, hogy véletlenül pont egy KDE-s programot tettem fel, mert azt találtam elsőnek.
Azt nem mondtam, de legjobban a KDE lóg ki a dolgaival, a többi között nincsenek ilyen nagy differenciák, nagyjából hasonló háttércsomagokat használnak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Philips LCD és LED TV-k
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest