- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
Black&White #10143 üzenetére
Nos ha már nagyon reinstall fele megy a dolog én azért a következőket végig próbálnám.
#1 - remove full cinnamon és utána reboot és reinstall és a display managert is reinstallálnámapt-get purge mint-meta-cinnamon mdm
reboot
apt-get install mint-meta-cinnamon mdm#2 ha nem jön össze akkor leszedném a cinnamon-t újfent és megpróbálnám a mate felületet lightdm-mel
apt-get purge mint-meta-cinnamon mdm
reboot
apt-get install mint-meta-mate lightdm -
válasz
Black&White #10143 üzenetére
Ha van külön /home, akkor nincs sok gondod az újratelepítéssel. A telepített csomagokat kilistázod esetleg puskának.
Mint-nél az édeskevés, ha a meta-cinnamont vagy más csomagot reinstallozod. Eléggé ráépül a rendszer a DE-re.(plusz pár kritikusat szintűt: firmware, systemd.ezeket nem telepítettem)
Ezeket ezentúl ne hagyd ki.
Igazából Romeo-n kívül mindent bepipálhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest