- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most így netezés alatt már nem hűt. Csak filmezés alatt kezdett el pörögni. Mindegy, filmezés alatt úgy se ezt fogom figyelni.
Az úgy akkor elfogadható, de annyit még tegyél meg, hogy filmlejátszás közben ellenőrizd a VLC-ban vagy az Smplayerban, hogy mit használ lejátszáskor, nekem a gyenge gépen anno át kellett állítani:
Nálam az automatikus helyett a vdpau/vaapi-val kevésbé használta a procit. (Intelnél a va-api van porondon, ha jól tudom) Desktopon nem nagyon próbálgattam, mert ez az AMD APU nem foglalkozik sokat azzal, mi van beállítva, elég erős ilyen alaphasználathoz.
Office alatt itthonra csináltam magamnak 1-2 komoly Excelt, illetve dolgozok is vele (év végéig), és azokat megse mertem vele nyitni.
Ezekhez nem tudok hozzászólni, nem használom szerencsére már.
Laptopon könnyű volt átállni Linuxra, asztalin már nehezebb lenne, így most leginkább csak ismerkedek a Win mentes élettel
Ezt majd meglátjuk 1-2 hónap múlva!
....és nagyon szívesen próbáltam segíteni!
ja igen, ha nézed film alatt a terhelést, a top parancs terminalban elég jó ehhez is:
amikor bejön a top a terminalban, az 1, t, m, billentyűket még lenyomom, így jobban mutatja a procik terhelését.
Vagy van a glances, ami elég jó rendszer monitorozó program. (ez is benne van a tárolókban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- E-roller topik
- Interactive Brokers társalgó
- Spórolós topik
- Filmvilág
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged