Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz edari #10097 üzenetére

Most így netezés alatt már nem hűt. Csak filmezés alatt kezdett el pörögni. Mindegy, filmezés alatt úgy se ezt fogom figyelni.

Az úgy akkor elfogadható, de annyit még tegyél meg, hogy filmlejátszás közben ellenőrizd a VLC-ban vagy az Smplayerban, hogy mit használ lejátszáskor, nekem a gyenge gépen anno át kellett állítani:

Nálam az automatikus helyett a vdpau/vaapi-val kevésbé használta a procit. (Intelnél a va-api van porondon, ha jól tudom) Desktopon nem nagyon próbálgattam, mert ez az AMD APU nem foglalkozik sokat azzal, mi van beállítva, elég erős ilyen alaphasználathoz. :)

Office alatt itthonra csináltam magamnak 1-2 komoly Excelt, illetve dolgozok is vele (év végéig), és azokat megse mertem vele nyitni.

Ezekhez nem tudok hozzászólni, nem használom szerencsére már.

Laptopon könnyű volt átállni Linuxra, asztalin már nehezebb lenne, így most leginkább csak ismerkedek a Win mentes élettel

Ezt majd meglátjuk 1-2 hónap múlva! :D

....és nagyon szívesen próbáltam segíteni! ;)

ja igen, ha nézed film alatt a terhelést, a top parancs terminalban elég jó ehhez is:

amikor bejön a top a terminalban, az 1, t, m, billentyűket még lenyomom, így jobban mutatja a procik terhelését.

Vagy van a glances, ami elég jó rendszer monitorozó program. (ez is benne van a tárolókban)

Top használata

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés