- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
Sziasztok! Egy-két héttel ezelőtt kérdezgettem disztribúciókkal kapcsolatban. Azt gondolom, hogy talán a Mint tetszik elsőre. Hallottam calami "cylon linux"-ról, ami komplett csomagot felrak nekem, de azt hiszem nem egy nagy varázslat ezt-azt feltenni. Mivel a "Linux kezdőknek topicban csak offolás van, semmi tartalom, ezért leírom nektek is".
Kérdésem a következő lenne. Hifis ismerős írta, hogy neki ilyen van:
"Ubuntu stúdió
komplett disztribúció, audacious lejátszóval, alsa szerverrel.
low latency rendszer."Ebből azt értem, hogy ez egy Ubuntu variáció, ami direkt arra koncentrál, amiben a linux kicsit gyengébb. Ezt eddig rendjén való. Azt is tudom, hogy ez egy olyan rendszer, ami három évig biztosan frissíti magát mindig új variációra kiadása után (ha jól értem). Ez az audacious ez egy program, ami zenélésre való. Az utolsó kettő az mi? Az utolsó gondolom talán, hogy egy sima linux alaptulajdonság, amivel asio ide asio oda agyonveri a winfosos zenehallgatást. Kérnék némi iránymutatást, mert kicsit zöld vagyok.
Jah, és a lényeg, ezt fel tudom tenni ugyanúgy MINT disztribúcióra is? Már, hogy ugyanolyan jól fog szólni?
Remélem nem kérdeztem túl sok zöldséget!szerk.:
Illetve hogyha van megoldás Ubuntu alá a hangkártyámhoz (ESI MAYA 44), akkor az jó Mint-re is? Vagy jó lehet Mint-re is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged