- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
Sziasztok! Egy-két héttel ezelőtt kérdezgettem disztribúciókkal kapcsolatban. Azt gondolom, hogy talán a Mint tetszik elsőre. Hallottam calami "cylon linux"-ról, ami komplett csomagot felrak nekem, de azt hiszem nem egy nagy varázslat ezt-azt feltenni. Mivel a "Linux kezdőknek topicban csak offolás van, semmi tartalom, ezért leírom nektek is".
Kérdésem a következő lenne. Hifis ismerős írta, hogy neki ilyen van:
"Ubuntu stúdió
komplett disztribúció, audacious lejátszóval, alsa szerverrel.
low latency rendszer."Ebből azt értem, hogy ez egy Ubuntu variáció, ami direkt arra koncentrál, amiben a linux kicsit gyengébb. Ezt eddig rendjén való. Azt is tudom, hogy ez egy olyan rendszer, ami három évig biztosan frissíti magát mindig új variációra kiadása után (ha jól értem). Ez az audacious ez egy program, ami zenélésre való. Az utolsó kettő az mi? Az utolsó gondolom talán, hogy egy sima linux alaptulajdonság, amivel asio ide asio oda agyonveri a winfosos zenehallgatást. Kérnék némi iránymutatást, mert kicsit zöld vagyok.
Jah, és a lényeg, ezt fel tudom tenni ugyanúgy MINT disztribúcióra is? Már, hogy ugyanolyan jól fog szólni?
Remélem nem kérdeztem túl sok zöldséget!szerk.:
Illetve hogyha van megoldás Ubuntu alá a hangkártyámhoz (ESI MAYA 44), akkor az jó Mint-re is? Vagy jó lehet Mint-re is?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest