- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
Sziasztok!
Próbaképp feltelepítettem a Linux Mint 13 Cinnamon 32 bites változatát. Eddig nincs is gond. Viszont egyszerűen nem tudom az (DSL) internetet beállítani rajta! Jó, ez mindig nagyon nyögvenyelős volt linux alatt, de valahogy előbb-utóbb mindig összehoztam. Most egyszerűen nem sikerül. Próbáltam Network managerrel (ezzel egyébként elég rosszak a tapasztalataim, ha működik is gyakran eldobálja a netet vagy elfelejti a beállításokat), ott a Wired van alapból, de ha a + jelre kattintok hogy újat hozzáadjak a választható protokollok között nincs DSL! Ha valaki megtalálta hogy lehet előhozni, írja már le legyen szíves!
Én általában inkább a pppoeconf-fal szoktam beállítani a netet, az általában működik. Most viszont valamiért nem! Úgy tűnik beolvassa a szükséges akármi.so fájlt és létrehozná a kapcsolatot, de gyakorlatilag mégsem működik. Találkozott valaki a jelenséggel vagy sikerült DSL kapcsolatot beállítania?Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
meoindil
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest