Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8146) CPT.Pirk


CPT.Pirk
Jómunkásember

Az én véleményem:

-valszeg kell külön szerveres topic, azt támogatom.

-az abszolút kezdő topicot én átnevezném simán csak kezdő Linuxos topicra, az abszolút kezdő talán elriaszt pár kezdőt. Egy abszolút kezdőről feltételezhető, hogy nem hallott még a terminálról és csak valaki feltette neki a gépére az Ubuntut. Az abszolút kezdő és a haladó szint között túl nagy távolság van. Kezdő és haladó topic jobban passzol szerintem.

-3. Linuxos topicot szerintem nem érdemes behozni, mert pl. egy "középhaladó" és haladó között elég nehéz határt húzni. Meg nem is vagyunk annyira sokan, hogy szét kellene bontani a népet 3 Linuxos topicra.

Szóval.
-Kezdő Linux topic
-Haladó Linux topic
-Szerveres Linux topic
-Linux off topic
-Shell script topic.
*A témaösszefoglalók elején lehetne egy fix rész, néhány általános kérdés típussal, hogy mit érdemes az adott topicban és mit valamelyik másikban kérdezni.

Uff beszéltem. :)

ubyegon2: a véleményem szerint elég lenne annyit tenned, hogy beraksz egy 1 soros hsz-t mikor nem odaillő tartalom van, hogy "srácok, ez a kezdő topic, ezzel a témával a másik Linuxos topicba menjetek át, ott könnyebben kaptok segítséget". Nem is kell felhasználónak címezni, csak kitenni és kész.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.