- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- leslieke farmerzsebe
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Durrogtass
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz spammer #6589 üzenetére
En hasznalom es nem mondanam hogy nem testreszabhato sot!
Egyetlen baja a qt5 depencies, a qtwebkit jelenleg letudja fedni az igenyeidet, viszont az uj motorral amit feltehetoen a chromium projektbol vesznek at (ezt mar ugy egy eve mondogatjak), mar kozel sem lesz olyan. egyebkent ez sem tudja a garbage collection-t, tehat nem uriti ki a nem hasznalt cache-t. Viszont stabilabb mint a webkit-gtk -s tarsa, way more....(#6588) ubyegon2
Mezei,
falusiuser vagyok en is, sokmindent probaltam, oregnek sem mondanam magam, de nem birom benyelni azt amit akarnak a linuxal muvelni. Talan a sima udev-el nem is volt annyi baj, de anelkul is teljesen jol tudom hasznalni a rendszerem, hotplug igy is mukodik ket billentyuzet, ket pointer igy is flottul szalad.(#6591) Istju
Az sem ugyanaz mintha gentoo-t telepitened. Ha Archon eltavolitod a systemd-t akkor lehuzza maga utan a libeket is, ezert fel kell raknod egy ujabb szetvalasztott csomagot ahhoz hogy a programjaid ne szarjak ossze magukat. libsystemd, libudev, libgudev, ugyan ugy fog kelleni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Trollok komolyan
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest