Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Xfce fejlesztése nem állt le, csak nincs elég ember aki csinálná a projektet.
A videóknál nincs tearing, igaz be kell kapcsolni a compozitort. Az ablakok szélénél viszont van, mondjuk én csak egyedül a terminálablakokat használom nem full screenben, így annyira nem zavaró.
(#3178) tvamos
"Ugy ertettem, ha nincs buguntu, akkor legalabb sudo, meg apt-get legyen. (A sose, meg a fedora alatt nem volt. Attol megijedtem.)"
Mi baj van a nem Debian alapú disztrókkal? Pár parancs valóban más, és kb itt kimerül az egész. Na jó, meg pl Arch alatt másik mappába mountolja be a külső eszközöket a rendszer meg ilyen nagyon apróságok amik végülis egy DE vagy DM alatt nem igazán relevánsak. Ugyanúgy linux az is meg ez is. Mondjuk én meg úgy vagyok vele, hogy amíg jó a Debian mást egyáltalán nem akarok használni, megszoktam, bejön, jobban kézre áll, de ha át kéne térni azért menne (Gentoo-t meg Slack-et leszámítva
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)