- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #96981 üzenetére
Te tényleg zsigerből utálod a Windowst. Kollégának az égvilágon semmi de semmi gondja nem akadt sem a UEFI, se CSM mode, sem a Windows terén.
A Mintet véletlenül MBR módban telepítette egy teljesen külön ssd-re. Ha ez a UEFI meg a Win hibája, akkor ám legyen igazad.És végre egy értelmes emberke, mármint Petya XT.
1 lemez-Windows,
mégegy külön lemez=adatok
3. lemez-Mint
Ez így a korrekt. -
Petya XT
senior tag
válasz
ubyegon2 #96981 üzenetére
Igazából nem nagy gond ez a grub kavar( plusz nem tudom, hogy most konkrétan mi a probléma, eddig ezzel a metódussal nem volt baj), csak kényelmesebb menüből kiválasztani, nem kell a gombócot nyomkodni. Ezen a gépen csak azért van Windows, hogy tudjak néha a Steam-en játszani (ez kb havonta 3-4 óra), így nem is nagyon kell az az SSD, de még gyurmázok rajta egy kicsit, emiatt nem telepítem újra.
Talán kétszer fogtam hozzá kézzel drivert telepíteni, több lett a halott, mint sebesült rendszer. Nem kísértem a sorsot.
Csak furcsáltam, azt gondoltam, hogy már lesz újabb. A 20.x-től ez a verzió van a Minthez. De egyébként teljesítményre rendben van, FPS ugyanannyi, mint Windows alatt a Valleyben, de ezen úgysem játszok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen széket vegyek?
- Bittorrent topik
- Path of Exile (ARPG)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged