- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
CPT.Pirk #95700 üzenetére
Köszönöm!
Egyébként próbálkoztam pár dologgal és olvasgattam Reddites bejegyzéseket, ezen a téren is van azért fejlődés és azért maradjunk annyiban, hogy a Windowsos játékok is már nagyon jól futnak Linuxon, szóval szerintem teljesen jogos egy részletekbe menő hardverkiolvasó szoftver szükségessége Linuxra.
Amit találtam:
Zenpower3: [link][link] Githubon érhető el, vagy Fedorához találtam Copr repót. Hőmérsékletet, feszültségértékeket, teljesítményt monitoroz, akár magonként is. Nyilván Ryzenekhez lett megírva, azokhoz elég hasznos. GTKStressTesting csomaggal kiegészítve egész jó kis procihűtő tesztet lehet vele levezényelni.Geekbench: [link] Elég népszerű cross-platform benchmark, bár a pontosságát néhányan kifogásolták, szerintem Cinebench híján ez az egyik legjobb megoldás procira.
GtkStressTesting (GST): [link] (fenti képen) nálam elég jól meggyúrogatta a procit, csodálkoztam is, hogy az 5600x hőmérséklete így felment... Geekbench alatt 60 fölé nem ment.
Ryzen SMU: [link] Ezt végül nem sikerült használatba vennem, mert az itt látható GUI-hoz valamilyen lib hibát kaptam a termináltól. Ezen már vannak érdekes adatok!Psensor: [link] Ez meg szerintem már egy elég régóta ismert csomag, tetszik benne, hogy grafikonos formában naplózza a hőfokokat. Ezt azért lehet(ne) pár dologra hasznosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Spórolós topik
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest