- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
joecontra #91086 üzenetére
A leírás Lazy Initialization fejezete alapján végigzongorázza a fs-t aztán lenyugszik, fene tudja mennyi idő neki 2TB...
Ez az init splash kicsit nyűgösebb, de lehet már meg is szűnt a kereplés, ha az első nem hagyja abba és a kikapcsolása után is kerreg, tüzetesebben végig kell majd nézni a logokat is talán, de látszik majd a htop/iotopban is...
Amúgy a naplózás kikapcsolására én is rá akartam kérdezni...
(#91089) berusbacsi
Nekem még nem kerreget a HDD semmitől, egy dolog pürgette fel anno a rendszert, de az is a CPU-t, az meg a synaptic keresőnek a miner-tracker fs vagy mi...
Vagy használj egyéb fájlrendszert...
Ez jó! Azért fenti nem is gond miatt csak nem mondod azt, hogy nem jó az EXT4? Jó, nem olyan izgalmas, mint a BTRFS, az tény, de stabil legalább.
ez a szupcsi fájlrendszer, ami csak működik és kész...
Működik is, épp leírtad imént, mi az oka a HDD inod bizgerélésének.
-
törölt tag
válasz
joecontra #91086 üzenetére
He-he, épp most kaptam meg, hogy miért nem jó nekem ez a szupcsi fájlrendszer, ami csak működik és kész...
Szóval inicializálja az inod táblát. Ezt régebben az mkfs csinálta, csak az újkori terrás meghajtóknál olyan sokáig tartott, hogy kitalálták, csatolás után ekecsöljön vele.
Ha elkészült abbahagyja, türelem...
Vagy használj egyéb fájlrendszert...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest