Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz szucstom #70173 üzenetére

Khm..... engem egyenesen rugdostál a Linux felé

Néha pont erre van szükség amúgy! Van akiben azt látom, hogy egyszerűen muszáj, ilyenkor nem hagyom békén a pácienst! ;] Persze van aki ezt nem bírja, főleg a galád stílusom miatt.

a win gomb féle hsz-emre, hogy reboot után megjavult.

Emlékszem erre a problémádra, na igen, néha ilyen egyszerű a megoldás, bár ez számomra többnyire megmagyarázhatatlan, de tényleg vannak ilyenek is. Amúgy tuti, hogy megvan az ok itt is, de ezt kideríteni a mi tudásunkkal......a nálam fenn lévő plasma-ban inaktív billentyű állítgató opciók mellett default működött, de az eddigi disztróimon is ez volt a helyzet. KDE néha csinál fura dolgokat, van hogy egy másik téma alkalmazása is anomáliákat szül. Néha a GTK-s csomagok integrálása is okoz meglepő dolgokat. Archklónokkal nekem mindig networkmanager gondom van KDE esetén, ugyanez Ubuntu alapú KDE-s disztróknál sosincs. Pedig az Inteles iwlwifi nem mondható ritkának, valahogy az én középkorú gépeim nem bírják a rollingok sokszor esztelen száguldását. Ezeknek rohadtul nem is kell ez, a stable verziókat imádják. Marhaságnak tartom ezeket nem új gépeken erőltetni, de ha működik, még ha mindennapos kalapálgatással is, miért ne. Lehet ezekből sokat tanulni, szóval van előnye is a rollingoknak. ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés