Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Flowtation #63191 üzenetére

Szintén videátor ajánlásra.

Mi másért, de ha már nem tudtok önállóak lenni! :P Én is kipróbáltam fél éve, mikor a 8470p-t hazahoztam, nagyon jó kis disztró, elég sok egyéni megoldása van, nem csak egy plusz disztró, emiatt is lett népszerű. Én nem várok videátorra, már a MX16-ot is próbáltam régebben. MX-nek kicsit a telepítősegédje fura, de vannak jó megoldásai annak is.

Sajna a Mint Cinnamonról is készített bemutatót videátor koma, ami nem lett volna baj, de amikor a fájlok másolását úgy mutatta be, hogy megnyitott még egy Nemo-t és úgy húzta át a fájlt.....mindegy, látszott, hogy annyit tud a Nemoról, hogy megnyílik közepes ablakban........ :N (inkább sírok még kicsit....)
    Nem is írom már be oda ezeket az agyzsibbasztó elnézéseket, mert úgy láttam a legutóbbi megjegyzésemnél, hogy nem veszi jó néven, nem az ő hibája, egyszerű pszichológia ez, mindenki csak elaléltan dicsérgeti az egyébként super videókat, én meg belekérdezek, javaslok. Inkább hagyom, akik ott látják ezeket először, azoknak tökéletes így is. :P

Új hozzászólás Aktív témák