- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
Lathronos #40947 üzenetére
Nem kötekedni akarok tényleg nem, csak kérdezném??, ha lehetne mert én úgy-tudom hogy a fat tábla törlése után nincs visszaút.
HDD-ről törölt adatokat visszanyerni, amiről ráadásul a partíció is törölve lett?
Ez a téma nagyon érdekes számomra is érdekes és tanulni nem szégyen, mert én így tudtam régóta idáig, de ezek szerint van már lehetőség ilyen probléma megoldására is.
A fontos adatokat mindig illik lementeni hogy minden rendben legyen és ezután érdemes particionálni a vinyot, linux is felhívja a figyelmet erre.
A lényeg csakis példaképpen van mondjuk egy hdd amin nincsen partíció, de volt mondjuk már particionálva egyszer.
A hdd-k működéséről annyit tudok biztosan hogy elektromágnesesen ír és olvas is, példaképpen írnám ha törlünk egy fájlt az vissza is állítható még, de csakis akkor ha nem írtunk még ujj adatott a hdd-nk re.
A kérdésem annyi hogy hogyan tudom ilyen esetben vissza álli-tani a hdd-t, szerintem mindenkinek érdekes lehet a téma.Üdv, István
-
Penty
aktív tag
válasz
Ha nem lett ráírva, akkor "simán" vissza lehet állítani az adatokat; nincs itt semmi aranyból műanyag kategória.
Nekem is volt olyan lemezem, amit figyelmetlenségből letöröltem, leformáztam, aztán még írtam is rá valamit, de mégsem kellett Kürt Kft meg hasonlók; viszonylag könnyen ki tudtam menteni egy másik lemezre az adataimat az említett testdisk nevű cuccal. -
agy73p
senior tag
válasz
Egyetértek veled, másnál én is csodálkoznék. Évek óta használtam gond nélkül, amikor ritkán kellett, felcsatoltam, egyébként csak volt tartalékban, családi képek mentése és filmek meg zenéknek.
A sérült sd kártyát fél szemmel reparáltam volna, közben máshova is kellett figyelnem, és az sdb most a külső hdd volt, rutinszerűen csináltam a partícionálást. A számokra alig figyeltem, csak akkor tágult ki a pupillám, amikor a második baklövést indítottam, de az meg akkor már késő volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged