Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Madara-san

aktív tag

válasz lev258 #39640 üzenetére

Köszönöm! Ez bevált, így már működik a hangerő. Amúgy ez előtt egyáltalán semmit nem csinált, ami fura, mert a T61p-men meg alapból ment. Annyi anomáliám van ezzel kapcsolatban, hogy bekapcsolás után rögtön felküldi full fényerőre, minden újraindítás után. Erre van esetleg valami megoldás?

@CPT.Pirk; Fenyő: Az érdekes az, hogy ha pl nyomok egy ctrl + alt + jobbranyílt, akkor pördül egyet kockástul. És szépen, nem laggolva. Viszont, ha nyomva tartom a ctrl + alt-ot és kattintok az egérrel, az egész képernyő elfeketedik csak a kurzor látszódik, és innentől fogva nem tudok mit kezdeni a rendszerrel. Compiz alapból engedélyezve volt, nem külön tettem fel, a MATE Tweak-ban lehet ki-be kapcsolni. Egyébként Windows 7-ben az aero csak úgy hasít a gépen, szóval csak nem fog ki rajta a Compiz.

Miért nem jó az Ubuntu MATE, mi baj vele? Nekem nagyon megtetszett, mindig is a GNOME 2-t preferáltam, ezért örültem, hogy van MATE. Ambiance-ZRAVE-Aqua + Vibrantly-simple-dark-aqua + DMZ (black) + plank dock témával úgy néz ki, mint egy továbbgondolt OS X :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés