Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

válasz lev258 #37205 üzenetére

Sokat szerintem nem kell részleteznem, itt a korábbi Chakra telepítésről pár screenshot [link].
    A noti UEFI-s, de xy okok miatt Legacy BIOS és MBR módban lett telepítve minden (Linux is) és így is ok. A kezdetben a Grub a telepített Linux partíciójára került, de már akkor is furcsa volt, hogy csak az sda1 (FreeDOS) került bele a listába. Most csináltam olyan telepítést, ahol a teljes lemezre került a Grub, lecserélve a Windows Boot Loadert, de akkor is dettó uaz, csak az sda1-et teszi bele a listába. Amit csak azért hagytam meg, mert sok vizet nem zavart.
    De a lényeg, hogy ha nem lenne, akkor a soron következő partíción lévőt tenné bele, ami a W7. Olyat, hogy egyszerre többet lehet választani, hozzáadni, magában a telepítőben én nem láttam egyik általam próbált disztrónál se és telepítés után, még a grub-update hatására se tette bele.
    Csak ez a gondom.
    Na persze biztos lehet utólag Linux alól tesztreszabni a rendszerbetöltőt, mint ahogy Windows alól EasyBCD-vel, de azt meg nagyon vágom és egyelőre nem szöszölnék vele.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés