Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mzx

senior tag

válasz Vladi #13829 üzenetére

Jovannna' ;) Ismerek vkit, aki a Forint helyett mindent láda sörben mér (ill. számol át), én viszont "mindent" zenében. ;-) "Music is the best" - na ezt ki mondta? :P Akkó' má' én is adok fel rébuszt. :P (A csalafintaság, hogy ezt én is mondhatnám, meg sokan, hihihih... de létezett vki, aki nyomatékosan emlegette, egyik lemezén is konklúzió. :) )

Na, valami komolyságosság most. :) :
    Kezdőként kezdő kérdésem: Csak LTS-ként, azaz hosszan támogatottként megjelölt linux verziót érdemes feltenni, avagy nála frissebbet, ami utóbbi egyben NEM LTS-ként jelölt? Pl. az Ubuntu topicban -bár nem olvastam végig- valaki arra panaszkodott, hogy a 10.10 nem működött megfelelően nála, míg a 10.04, ami egy LTS, meg rendben volt.
    Tehát biztosabb, ha legközelebb pl. 12.04-et teszek fel, és nem pedig a jövő hónapban megjelenő 12.10-et? (Amúgy frissíteni nem akarok, mert elbaltáztam a particionálást, túl kevés a kapacitásom erre.)

(#13831) leslieke "Neked az ingerszegény szó a mániád! "

Mindenkinek van vmi mániája, nekem a zene ;) Amúgy épp a napokban akart lebeszélni egy win-es engem a linuxról, mert a win (szerinte) tetszetősebb, például (sztem nem feltétlenül, ráadásul ez kisebb prioritású szempont nálam). "Mondjuk" én a win-t is szeretem (főleg offline, hehehe ;) ), meg a linux-ot is, mindkettőnek van előnye is, hátránya is egymáshoz képest.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés