Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RaZroX

addikt

válasz Warton #108869 üzenetére

Azért elég sok kompromisszummal jár a cloud gaming, de örülök, ha te elégedett vagy vele.

Zó is felsorolt párat, számomra a legzavaróbbak az input lag és bitrate problémák voltak. Persze ha az ember még a grafikai beállításokkal sem foglalkozik alapból - mert mondjuk nincs rá igénye - akkor annak ez nem lesz zavaró.
    Az input lag miatt a kompetitív játékok ki vannak zárva, meg igazából minden reflex játék. Csak online megy és nem tökéletesen stabil, olykor kidobál a rendszer. Nekem az sem jött be, hogy minden alkalommal be kellett jelentkeznem egy idegen számítógépen a saját fiókomba GeForce Now-on.

Én személy szerint hamarabb keresnék magamnak alacsony erőforrást igénylő, de minőségi indie játékokat, minthogy felhőzzek ha a hardver limitáltság lenne, de persze kinek mi. Annó Macről próbáltam mert ott aztán tényleg limitált a futtatható játékok száma.

• aktív tag

válasz Warton #108869 üzenetére

Szerintem van rá sok ok, hogy ne váljanak értelmetlenné az említett témák:

- tudtommal nem elérhető a teljes MS-könyvtár Xcloudból;
    - eléggé megdrágult az előfizetés, részemről okosított áron is sokallom;
    - többek között azért, mert van egy csomó meglévő játékom, azokkal akarok játszani, anélkül, hogy újra fizetnék;
    - amikor utoljára néztem a felhőt, egyáltalán nem voltam vele még elégedett minőségre (input lag, képminőség, frame rate/frame time), de még a hivatalos információk szerint is visszalépés lenne most is;
    - nyilván offline nem működik (ez a legkevesebb, de ez is élethelyzet kérdése);
    - rengeteg játék alapból nem elérhető MS-nél;
    - vagy nemkívánatos verzió van náluk, nem lehet moddolni, esetleg ugrik a save import stb.

És még az is lehet, hogy valaki nem azért használ Linuxot, hogy az MS-nél regisztráljon utána játszani :)

Örülök, ha neked minden igényedet kielégíti, de ezzel korántsincs így mindenki.

Új hozzászólás Aktív témák