Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• shadow1901

aktív tag

válasz ubyegon2 #108453 üzenetére

A második sorban ott egy másik út. Azzal szerintem a teljes palettát le is fedtük. A cseresznye a 3. sorban leledzik.
    Az újdonsült felhasználók pedig imádnak kerülő úton eljutni valahová.
    Azt hiszem értem mire akartál kilyukadni. Sajtreszelő számodra elengedhetetlen.

A példád pedig nem jó. Tipikus letörjük a szarvát a taknyosorrúnak.
    Egyszerű kérdés, totál más elvárással.
    Mintha azt kérdeznék tudsz festéket keverni? Igen, kibont, bot/kanál/ecset belekotrok elkeveredik. De tudod hogy arra gondolt, hogy halvány zöldet milyen százalékos törtfehérrel kell összeönteni, hogy hupikéket kapj.

Heroic oldotta meg a problémám 0 tudással. Amikor a többinek ugyan abba beletört a bicskája de legalább is csorbult. Most, hogy vissza kerestem a legnagyobb hibáját (nem időrendben rendezi a híreket így át kellett nyálaznom párat) most sem használnék mást, pedig a példámban a debian is részben ezért repült.

#108473 baloo79 Ötletnek jó, megnézem majd. Elméletben működnie kéne.

Megnéztem, gugli hová kell. mappa megtalálása, nincs olyan mappa??? parancs mkdir, sudo is kell, jogosultság, jó mappa megtalálása, jogosultság. Működik. Nem villog az elválasztó kettőspont. (Világvége) De ha már dolgoztál vele megnézem. Pedig hamarosan másik OS jön :)

• DarthSun

Ármester

válasz ubyegon2 #108453 üzenetére

Nem olyan egyszerű azért. Ahogy írod Winhez is kell némi rutin, márcsak napi használathoz is. Sok user fel sem tudja telepíteni, már a telepítő pen vagy DVD kiírása sem megy nekik, ahogy pld Linux esetén is hasonló ez a kezdő lépés.

Steamen is van pár ingyenes csomagom, meg 1-2 ajándék, de inkább offline tolom.
    Wine és népi zenekara elsőre elgondolkodtatóak. Rutinos PC- s azért megoldja, de aki nem látja át az alapokat sem... :N ...hát Linux azért sztem picit nehezebb.

Kicsi a tárterületem Ext filerendszerben(már csak 100GB maradt), rátolok egy külső SSD- t, a SSam sor azért zabálja a Bytokat. Azt látom hogy a Wine palack csak Linuxos filerendszerre pakolható, de azt még ki kell derítenem, hogy új poharat hogyan tudok másik meghajtón csatolni a meglévő palackhoz.

Új hozzászólás Aktív témák