- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
csixy
addikt
válasz
CsengődiGeri #105288 üzenetére
Nem kell annyira félni a jótól. Simán tedd fel az LMDE6-ost. Itt lesz egy video egy hasonló qualitású desktopról. 720p-ben élvezhetően megy a youtube. A simplescreen recorderes felvételen a dupla renderelés miatt szaggat a video, de a valóságban sokkal kellemesebb a lejátszás. Ócska MBR-es HP Compaq DC7900-as vas. A rendszer az SSD-re került, a home mappa fontosabb mappáit a vinyó egyik patíciójára linkelgettem ,Azért nem az egész /home lett a vinyóra téve hogy a /home rejtett mappái in situ maradjanak, így a timeshift jobban tud menteni (a vinyó másik partíciójára). Az MBR BIOS ellenére a meghajtók GPT-re vannak inicializálva így a Grub a célként megjelölt /dev/sda esetén a bios_grub partícióba települ. Élhető a gép az LMDE6 Cinnamonnal, persze a 4 giga ram kell hozzá. [video] ,
-
fekete.puma
aktív tag
válasz
Itt meg kel lennie a programok jelentős részének. [link]
Problémád lesz a telepítésekkel akkor tegyél fel erre is egy Linux Mint Xfce-t. -
válasz
Tehetsz rá akár KDE-t is de egy Mint Xfce biztosan elfutkorászik rajta bár nem a legnagyobb sebességgel.
Nekem a tiédnél kb. 15%-al combosabb procim van egyik gépmben és nem mondom hogy egy kapkodó idegbeteg de icipici türelemmel teljesen élhető.
Igaz jópár évvel fiatalabb az enyém, 10 évvel és ez jelentkezni fog sajnos sokmindenben.Csixy kolléga a nagy retrofan
ő többet tud szerintem mondani pl. a fhd videok ejátszásról meg húzósabb weboldalak megjelenítéséről.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Debian leszármazott az MX-Linux is, mint a Mint. Mi hiányzik róla?
Van hasonló Thinkpadem csak valamivel jobb procival, de egy picit erős rá a Mint. Én Lubuntu LTS-t tettem fel. LXQT, XFCE, ezekkel a felületekkel tudsz próbálkozni első körben, ezek alacsony igényűek de közben még barátságosak.
tordaitibi: Core2-es gépre nem javasolnék KDE-t. Maximum azt a verizót ami a régi 3-as KDE-re épül, de az egy speciális dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- 1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest