- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
fekete.puma #104923 üzenetére
Zavar nyilván az adatgyűjtés, mondjuk WN10-et használok, Tinywall-al lefojtva, de ezt a problémát, amit az alvó mód okozott, ezen most nem tudtam félrenézni. Nézd, én nem kínlódok vele. Filmezni, stream-re használom a gépet, egészségükre. A kényesebb dolgaimat továbbra is a linuxos gépemen végzem(Manjaro), így nem zavar annyira. A Windows 11 meg a hardvereim okán felejtős.
Boot közben hol? GRUB után? Mert ott már a kernel fut. Szerintem igen, sőt biztos is. Ott jöttek ezek az üzenetek, de csak felvillantak egy másodpercre és ment tovább minden. Ki kellett volna guberálnom.... A Dell Inteles gépeimen soha nem láttam hasonlókat. Ez egy H81 Asus/i7 4770/1060, thát nem mai vas.
Szóval neked meg pont azzal (Linux Mint 21.x Cinnamon) volt hasonló problémád, ami nekem egyedül kizárólagosan megoldotta ezeket.... Úgy látszik, hogy igen, de ezen én nem lepődök meg, láttunk már ilyet.
Azt is gondoltam már kínomban, hogy valami hardver hibám is lehet, ez is benne van.
Mostanában a rollingot jobban szeretem, mert nem kell vacakolni a teljes rendszerfrissítéssel(tudom, ott hetente van), mint a Mint esetében pl. Van rengeteg flatpakos cuccom, Viber .deb-ből. Proton VPN, Mega, ezek mind saját repóval. Meg nekem nincs szerencsém a rendszerfrissítésekkel, valami gebasz mindig volt. Rollback maximum biztonsági mentésből. A többi kérdésre nem tudok válaszolni, nem játszok linuxon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmgyűjtés
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest