Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petya XT

senior tag

válasz fekete.puma #104923 üzenetére

Zavar nyilván az adatgyűjtés, mondjuk WN10-et használok, Tinywall-al lefojtva, de ezt a problémát, amit az alvó mód okozott, ezen most nem tudtam félrenézni. Nézd, én nem kínlódok vele. Filmezni, stream-re használom a gépet, egészségükre. A kényesebb dolgaimat továbbra is a linuxos gépemen végzem(Manjaro), így nem zavar annyira. A Windows 11 meg a hardvereim okán felejtős.

Boot közben hol? GRUB után? Mert ott már a kernel fut. Szerintem igen, sőt biztos is. Ott jöttek ezek az üzenetek, de csak felvillantak egy másodpercre és ment tovább minden. Ki kellett volna guberálnom.... A Dell Inteles gépeimen soha nem láttam hasonlókat. Ez egy H81 Asus/i7 4770/1060, thát nem mai vas.

Szóval neked meg pont azzal (Linux Mint 21.x Cinnamon) volt hasonló problémád, ami nekem egyedül kizárólagosan megoldotta ezeket.... Úgy látszik, hogy igen, de ezen én nem lepődök meg, láttunk már ilyet. :) Azt is gondoltam már kínomban, hogy valami hardver hibám is lehet, ez is benne van.
    Mostanában a rollingot jobban szeretem, mert nem kell vacakolni a teljes rendszerfrissítéssel(tudom, ott hetente van :D ), mint a Mint esetében pl. Van rengeteg flatpakos cuccom, Viber .deb-ből. Proton VPN, Mega, ezek mind saját repóval. Meg nekem nincs szerencsém a rendszerfrissítésekkel, valami gebasz mindig volt. Rollback maximum biztonsági mentésből. A többi kérdésre nem tudok válaszolni, nem játszok linuxon. :N

Új hozzászólás Aktív témák