Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Agostino

addikt

Üdv.

No, egészen jól haladok a Debianom beállításával. Sikerült pár dolgot összehoznom, csak sajnos hosszú még a lista, a segédletek meg sokszor nem valók semmire sem, vagy éppen a szükséges parancs nincsen leírva. Azért a netet összehoztam, van flash és audigy 2 is felrakva - nekem komoly haladás, amúgy biztosan sima ügy profiknak. : )) Azonban pont emiatt a kettő miatt felmerült bennem pár kétség. Egyrészt: a libflashplayer.so az asztalamon van, onnan másoltam be egy fl -s (azt hiszem, ezek a parancsok a sok kattintgatás után még újak nekem) innen: /lumberjack/Desktop ide -> /usr/lib/iceweasel/plugins mappába. A dolog tehát összejött, azonban amint letörlöm az asztalról a fájlt, weasel is elveszíti. Gondolom csak "parancsikon" szinten lehet ott. No, ide kellene valami elképzelés. Bemásolni teljesen, vagy elrakni asztalról máshova és onnan hivatkoztatni. Igen ám, csak hogyan. Az Audigy hangkártya meg azt játssza el, mármint így 1 restart távlatából nézve, hogy a rendszer elfelejti, hogy ő az alapértelmezett hangeszköz. Mindig le kell futtatnom az alsaconf-ot ahhoz, hogy visszaálljon. : (

Új hozzászólás Aktív témák