Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux kezdőknek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#83339) K0zm0 válasza tordaitibi (#83337) üzenetére


K0zm0
aktív tag

Van igazság abban amit írsz, például telefonon nekem sincsen zárképernyőm. Viszont minden máshol van és egy igen egyszerű okból.
Abban igazad van, hogy a kutyának nem kellenek a családi fotók és videók DE ha például megszerzi valaki a telefonod, vagy elveszíted, simán kiadhatja magát, hogy ő te vagy.
Van a telefonodon MobileBanking app? (Nekem nincs, ha utalni kell leülök a gép elé, és kártyát használok mindenhol.) Már szedi is le a számládról a pénzt, hitelt vehet fel a nevedben és a két lépcsős hitelesítés sem menthet meg, amíg a banknál nem jelzed a hibát, mivel a SIM kártyád a telefonban van, amire jön a megerősítő SMS. Nem beszélve a bizamas e-mailekről és egyéb kompromittáló adatokról.
Abban erősen egyet értek veled, hogy az embernek SEHOVÁ SEM szabadna használni biometrikus azonosítást. A hideg kiráz tőle, hogy ezek az adatok hová, milyen adatbázisba kerülnek. Aki azt hiszi, hogy ez csak a helyi eszközön tárolódik, szerintem naív és a homokba dugja a fejét. Hamarabb veszem a fáradtságot, hogy megjegyezzek egy erős jelszót, mint hogy valahol önként és dalolva megadjam az ujjlenyomatom.
Tudom az arcfelismerés lényegében már minden utcasarkon és a zsebünkben is ott van, de legalább ennyiben legyen már ez az én döntésem.

OFF: Tudja mi történt @ubyegon-nal? Láttam kapott egy banánt valami miatt... :P

[ Szerkesztve ]

"A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne." - PKD \\\ CTRL+ALT+BAKANCSTALP ///

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux kezdőknek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.