- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teljesen igazad van egyébként, de nem is nagyon jövök már, Winről jövőnek idén szerintem nem is írtam, de egyébként közöttük elég sok olyan van, aki hamar ideges lesz és elkezdi fitymálni a Linuxot, vele nem kell semmit kezdeni, értelmetlen a kínlódás. Akik komolyan gondolják, azokkal meg elég hamar megtaláltuk a hangot eddig is, ha eleinte nem is ment zökkenők nélkül minden.
jön egy mogorva megmondóember, aki minden szavukba beleköt
Éppen ennek igen praktikus oka van, ha pongyolán és Windowsos nyelvezettel fogalmazzák meg, mit szeretnének, egyszerűen nem tudom értelmezni. Ilyenkor sokan továbbgörgetnek én meg elkezdtem basztatni az embert, hátha kijön belőle, mit is akar, mik a hibajelenségek, utóbbiak esetén pontosan tudod, ha nem írja le valaki pontosan a hiba minden részletét, akkor csak a látóasszonyban bízhat.
De lassan úgyis kiesek a körforgásból, idén egyetlen disztrót raktam fel két gépre, szóval már mezei user szinten vagyok, pár napja már én is segítségért jöttem ide. Szóval van remény, hogy végleg eltakarodok és kellemes lesz a légkör.
(ja és a lényeg, én is sokat tanultam, ha valakivel konstruktívan végig tudtuk vinni egy hiba kiderítését/megoldását, mivel ténylegesen laikus voltam mindig is)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Mini PC
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Vicces képek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest