Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz vadkörte #77543 üzenetére

Nekem már hiányoztál.

Pedig pont félre akartam érteni! ;] Nagyjából tiszta, kiknek hiányzik ez a barátságos stílusom, egyszerű pszichológia ez is, alapból akik ide járnak rendszeresen, azok megszokják a légkört és ha a kezdeti nehézségeken túljutunk, egész használható kommunikáció tud kialakulni. :K

Ezek a halott/tetszhalott eszközök engem is üldöztek egy időben, szerencsére ma már annyit tudok, mikor kell elengedni egy meghajtót vagy pendrive-ot, mert nem fog szuperálni.

Ezek a régi horror tápok is működtek azért valameddig, csak sokan azt nem vették tudomásul, hogy az egyre jobb VGA-k beszerelésével mit okoznak, mert ugye a fogyasztás jelentősen megnőtt sok esetben. Anno VGA-m is füstölt már el, alaplapom is és mindnek a táp volt az oka, az tuti! Mégis a HDD megnyekkenése érinti rosszul a usert, mert azon voltak/vannak az adatai meg a rendszer....

Kicsit megértem ám azokat is, akik értetlenkednek és a saját ügyetlenkedésüket kivetítik az OS-re, mert hát miért nem szól!!!! ? Csak azt felejtik el, hogy akiknek minden klappol, azok odafigyelnek a részletekre is, főleg a megfelelő hardverkörnyezetre.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés