- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
Pár napja telepítettem egy win 10 mellett, másik partícióra egy 19.3 Linux Mint Tricia-t. Haswell 4690, 16GB Ram Nvidia Gforce 970. Az üdvözlő kis ablak első pontja hogy csináljak pillanatfelvételt, ami rendben le is zajlott. Szerencsére. Utána ugyanis a második lehetőséget, az Nvidia 3 különböző driverét próbáltam telepíteni. Itt egy negyedik választási lehetőség is van, mégpedig az aktív alternatív, nyílt forráskódú vga driver. Sajnos bármelyik Nvidia drivert választottam, újra indítás után egy fekete képernyő fogadott és csak úgy tudtam kimászni belőle hogy újraindításkor a Grub menü azon pontját választottam ami alapbeállításokkal indít és itt sikerült a pillanatfelvételt visszaállítani. Mi lehet a gond az Nvidia driverekkel? Másik kérdésem, hogyan tudnám szerkeszteni a Grub menüt hogy az általam kívánt sorrendet adja?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest