Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux kezdőknek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65156) Plasticbomb válasza gregory91 (#65152) üzenetére


Plasticbomb
addikt

Ömmm Szerinted full hozzá nem értőként van fogalmam arról, hogy a Windows verziót is fel lehet erőszakolni?

Alapból a linux verziót dobja a steam site.
Most ott tartok, hogy elegem lett, hogy ujra le kell tölteni minden telepítés alkalmával 50+GBot, így az egyik 500GBos ssdn csináltam egy 250es ext4 particiot, amit aztán kerestem, hogy miért nem adja be a gép automatikusan ahogy megszoktam win alatt. Aztán googli majd gparted/disk manager meg hova mountoljam, be akarom mountolni home/attila alá games néven bedöglik a gép/gui, kétszer ujratelepitettem az egész gépet, majd recoveryben fstab edit harmadik alkalommal, kiszedtem az automountot ahova en szerettem volna, reboot működik a gép... Most bemountoltam /mnt alá automounttal, megy. Illetve az egyik alkalommal azért gyalultam, hogy oké, akkor megnézem kernel frissítés nélkül, hátha működik majd úgy, illetve előtte a padoka frissítés nélkül, közben jött a detour a mount szenvedéssel, s most vagyok ott, hogy ubuntu install megvolt, mnt működik, steam tölti a játékot.
Ehhez mind hozzá adódik, hogy kidolgozom a belem s este munka után kb van még egy órám, amit ébren vagyok, ebbe kell ennek is beleférni. Szal itt egy 5perc-ott egy masik 5 perc ami időket ezzel tudok foglalkozni, s ez pluszba mégjobban felmérgesít.

Reggel talán lesz megint egy öt percem reggeli közben, talán végre elindul...

Egyébként folyton ugyanaz a hibajelenseg.

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux kezdőknek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.