- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2 #59994 üzenetére
Hát, ebből lehet Gentoo lesz előbb-utóbb. Utoljára ilyen bugos KDE-t még a KDE4 alatt láttam (talán 4.8-as), ami Debian 7-en futott, már nem emlékszem a pontos verzióra. Az volt ilyen használhatatlan bughalmaz.
Ráadásul nem értem a NetworkManagert sem, mindig ugyanúgy telepítek kézzel, semmi script vagy barmolás, csak az Arch Wiki és kékluficet cikke szerinti szabvány lépések, és Openbox, IceWM, Xfce, i3wm alatt szarakodott, most Gnome alatt teljesen jó. Vagyis egyszer átvágta magát Airplane Mode-ba Gnome alatt, de lehet én nyúltam mellé, és megnyomtam véletlenül valami hotkeyt. Vagy itt is lehalt a Wi-Fi, de a Gnome kulturáltabban lekezelte, nem tudom, eddig csak egyszer fordult elő, akkor is kikapcsoltam az Airplane Mode-ot, és utána azonnal megint jó lett.
Az meg hogy a grafikai hiba sem fordul elő, azt annak tudom be, hogy a KDE csak félig waylandes, a Gnome-ban meg teljes a támogatás, ki van belőle vágva a vérbe a b*zi X. Mindegy, még sose volt Gnome a fő rendszeremen, legalábbis nem Gnome Shell 3, még anno a 2-es verzió régi Ubik alatt, amikor még nem tértek át Unityre. Legalább ezt is tesztelem alaposabban. Azt közben még a régi telepítésen kizártam, hogy a grafikai bugot a 18.x-es Mesa okozná, arra jutottam, hogy az új X nem fér össze a kései 4.15-ös és korai 4.16-os kernelek modesetting Intel driverével. Közben még futok köröket a Sway-jel is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest