- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Azért a Plasma 5 alapjáraton mindig bekajál 1 giga memóriát. Messze felette van a Cinmanó és a CsákMÁTÉ szintjének. Abban viszont igazad van, hogy nem csak a Unity überelte hardverigényben, hanem már lassan a Gnome3 is. Ettől még erősebb, modern gépekre való, arra viszont kezdőknek én is elsősorban KDE-t ajánlok, még az hasonlít legjobban a Windowsra (a Gnome, Unity inkább Macet másol), meg az a legkomplettebb DE, amihez a legtöbb, legjobb alkalmazás van full telepítésben mellékelve, mellényúlni nem lehet vele, ha a gép kellően erős hozzá.
Azt nem értem, hogy GUI-hoz minek CPU-t használni. Inkább negatívum. Arra való a GPU, hogy legyen használva, ha már van, és levegyen a CPU hátáról terheket. Persze egy erős modern Core i, Pentium G, AMD FX, Ryzen procinál mindegy, mert azok olyan erősek, hogy meg sem kottyan nekik (erősebb C2D, C2Q még vitathatóan belefér ebbe a kategóriába), de azért akkor is jobb a GPU-ra bízni.
Ami engem illet, egyre soványabb WM-ekre állok át, i7-es és 16 giga RAM mellett is. Openboxról váltva egy ideig az IceWM-et használtam (de gondom támadt az ikonkezelésével, kompozitortámogatásával, PulseAudio-támogatásával, temázhatóságának a korlátaival), ma a dwm-et fogom feltenni, láttam róla néhány videót a YT-on, hogy milyen fasza, minimalista rendszert lehet vele összehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Metal topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest