Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Slownz

senior tag

Bogarat ültettetek a fülembe ezzel a Solus Linux-al, kipróbáltam live módban és jobban tetszik (Gnome DE), mint az Ubuntu Budgie... (Bár kétszer sikeresen lefagyasztottam a kb 1 óra használat során: amikor bekapcsoltam neki egy random filmet, illetve amikor állítgattam a 2 monitoros beállításokon, de ezt betudom a live módnak.)

Viszont az kissé elrettentett, hogy némileg máshogy működik a package management-je, mint az általam már nagyjából megtanult Ubuntu esetén.

Sejtéseim szerint a live mód is közrejátszhat, mert a saját "store"-jából, a GUI-val sem akart működni a telepítés, épp ezért a továbbiakban virtuális gépen kísérletezgetek.

Valaki le tudná írni nekem, hogy milyen parancsokat kell futtatni az r-base program telepítéséhez? Ubuntu alatt így működik. Nagyjából ott akadtam el, hogyan is kéne új repository-t hozzáadni, a szintaxis megvan, de nem működik.

Feltűnt egyébként, hogy a community-je jóval kisebb, mint mondjuk Ubuntu esetén, ami - kezdőként - számomra elég nagy hátrány.

Új hozzászólás Aktív témák