Új hozzászólás Aktív témák

• NovaBlue

aktív tag

HY

először is erre reagálnék
    Major Major:
    1.ubuntu topic elején találsz útmutatást a driver telepítésről.
    ezt én is ponnt igy megcsinálta, a laptopon és onnantól kezdve se kép se semmi de szó szerinnt se prompt se semmi.fekete kép és a gép nem dolgozik.

(és ezt cat /var/log/Xorg.0.log |grep EE hogyan is kell vagy hogy sminnt mert nekem nem tiszta :B )

2. mire jó az a gtk-gnash mert a top szerinnt 4db ilyen is fut és összesen 99%-on tartják a procim és az igy nemtúl jó!,ötlet???

3.A mozilla webböngészőt használom és ha kommentelni akarok beirom addig, hogy HY ütnék egy entert és kilép a mozilla de miért???????(win alatt semmi para minnt most sem)

4.hogyan csináljam azt meg,hogy fenntvan ugye az ubi és szeretnék mellé tenni egy debiant is régebben próbálkoztam vele de ugye ha egyik fenntvan a másik nem indul el nem is látja a grub!
    Aztmondták páran,hogy a grubot kell szerkszteni de hogy ésmit vagy milyen sorrenben telepitsem az ubit ill deb-t?

5.Hogyan kell csomagokat rar-okat összefűzni ubi alatt?
    van ugye egy Pl film 49 rar fájl és össze szeretném fűzni egy fájl-á ugye xxx.avi-vá ezt hogyan mivel?

6.Szeretnék egy videót megnyitni ebben az esetben mplayer-el és ezt irja ki.:
    ERROR opening/initiqalizing the selected video_out (-vo) device
    gondolom itt a videókártyával van a baj, hogy nincs feltelepitve csak az alap ugye az ubi amit felrakott!?

7.Ha ujrainditom a gépet nem inditja ujra nemtudom elolvasni hogy mit ir ki mert rossz a vidkari driver és ilyen hülye elmosódott a kép. Hol lehet ennek utánajárni?

Bocsi a sok kérdésért de .... :F
    üdv.:

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés