- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
Mzx
A DVD írót a szervizben előttem kivették és beraktak egy másikat, rögtön normálisan bootolt a gép, felismerte a BIOS. A szakember szerint a dvd író csatlakozó hibája gátolja a HDD felismerését, indulását.
Ebben az évben 4 HDD és 1 DVD olvasó és notim DVD írója döglött be.
Letöltöttem Lubira a HD Sentinelt, de elindítani nem tudtam, sőt nem is találtam. Mást nem tudok, amivel lehetne bárminemű HW ellenőrzést csinálni és grafikus kezelőfelülettel rendelkezik, mert nem szeretek terminál parancsokkal bíbelődni.
Van egy újratelepített hdd-m XP-vel, -meglepő módon egész fürgén fut- majd arról ellenőrzöm az asztali gépet. Most elég tűrhetően megy a gép az induláskori „Sytem program detected” (vagy valami ilyesmi) hibaüzenettől eltekintve és az időnkénti indokolatlan 100% proci használatot és lefagyást. De most, hogy működik a noti valószínű, hogy szétszedem és vagy beszámíttatom alkatrészeit vagy eladom és veszek egy használt Dual Core vagy Core 2 Duo gépet.
A notiba a HD Sentinel szerint egy 100/100 %- hdd került, ami csak pár napot ment, így remélem sokáig nem lesz gondom vele.Decepticon
Köszönöm! Végre működik, de még nincs vége, mert a zsanérnál lévő fém merevítés eltört, megpróbálom így megragasztani, ha nem jön össze szedhetem szét és csere, szerencsére van tartalék.
Nekem úgy tűnik, hogy az öreg gépekkel nem mindegyik szerviz foglalkozik, leadja az ember másnap mehet érte, de nagy valószínűséggel a kutya sem nézte át. Érdemes kétkedve fogadni, ha hibát állapítanak meg és megnézetni egy másikkal is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest