Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Legyetek szívesek az offtopik témákat ne ebben a topikban tárgyaljátok ki. A topikgazda is jelezte, most törölni kellett jópár hozzászólást, most már maradjatok a (szakmai) topik keretei között.
Új hozzászólás Aktív témák
-
1 among many
tag
Egy op rendszer nem fogja megmenteni a nyomorék 80-90% birkát se önmagától, sem a gazdáiktól. Más sem. Ezt el lehet felejteni. Csak magukat tudnák megmenteni. Ahogy nézem, ezt is el lehet felejteni... Viszont ha minden elérhető Linuxon is, ami eddig csak winen, akkor a maradék 10-20%, köztük én is, megszabadulhat a wintől, és legalább az idő és a programok egy részét tisztább módon használhatja.
Ne haragudj, nem bántásból mondom, de valahol kicsit félrecsúszott a gondolatmeneted. Attól, hogy valami nem fogja megváltani a világot, de a mostani 1% helyett 10-20%-nak ad jó lehetőséget azáltal, hogy 100% megkapja, de 80-90% nem tud élni vele, az nem egy rossz, hanem egy jó dolog.Stallman pedig naiv idealista. Nem fognak dollármilliós fejlesztési költségű játékokat közösségi szinten, pénzkereset után szabadidőben dolgozunk rajta alapon létrehozni, mivel nem megy. Ezek csak fizetős alapon létezhetnek. Most abba ne menjünk bele, hogy ilyen téren is mekkora különbség van korrekt és lehúzós üzleti modellek között, az már nagyon máshová vezetne.
A lényeg, hogy ezután is fejleszthet bárki ingyenes, szabad forrású játékokat linuxra vagy máshova, semmi nem lesz kevesebb, csak több. És továbbra is lesznek indie fejlesztők, sőt, nekik a szabad alap hihetetlen segítség lenne! Ha végre os szinten a nyílt forrás és a szabad szoftver válna standardá, én sem lennék a winhez kötve. Aztán mindenki maga tudná menedzselni, mit fogad el, mit nem, egy tiszta alapról. Most meg a többségnek eleve a bekapcs gomb megnyomásától bukó van.Játékok terén is mindenki maga döntheti majd el, hogy nem kell semmi, marad a tiszta os, vagy veszek 5 buznyákért valami ötletes, korrekten árazott jópofa cuccot egy indie fejlesztőtől, aki mondjuk a kódot is publikálja, mert élni kíván ennek az előnyeivel, és attól még a munkája továbbra is jogvédett marad, vagy megveszem a Kólofbátölfild 8-at, mert márpedig nekem az kell, és napi több órában futtatom a különböző multik és hírszerzők belepakolt cuccait is.
Tényleg nem értem, mi romlana a mostani helyzethez képest? Semmi, legfeljebb a javulás mértéke nem elég az idealista maximalisták számára. Én is az lennék, de kénytelen vagyok szokni a bolygót, ahova le lettem küldve.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest